River Jazz & Blues Band 

 
FROKOST JAZZ
 
NÆSTVED JAZZKLUB 
 
LØRDAG DEN 10. NOVEMBER KL. 13.00
I MUSIKSTALDEN, GRØNNEGADES KASERNE
 
RIVER JAZZ & BLUES BAND 
 
Næstved Jazzklub får besøg af de gæve jyder fra River band. Der vil blive medbragt 11 instrumenter, men de er dog kun seks personer til at betjene dem.

De har flere gange tidligere været i Næstved og hver gang har tilbagemeldingerne været, at det er da dejligt med et orkester, der leverer god gedigen New Orleans musik, på en måde som et stort publikum holder af.

Orkestret blev etableret i 1971 og medlemmerne boede i Lemvig og Thisted. De har holdt sammen siden, så der hersker ingen tvivl om at de er sammenspillede.

Evnen til at komme publikum i møde er kendetegnende for River Band, når de bevæger sig ud i elskede klassikere, velkendte sange, elegante arrangementer og inciterende danserytmer.

River Bands spillevenlig repertoire indeholder ny og gammel blues, gammel jazz, swing, jump and jive og latinamerikanske rytmer.

De er glimrende musikere – og har turneret i Skandinavien, Tyskland og England og mange spændende solister har krydset deres vej, blandt andet Lone Kellerman, Daimi, Jesper Thilo, Fessor og Ken Lending.

Deres turne` plan viser, at det ikke blot er i Næstved vi er begejstrede for dem, og at næsten halvdelen af deres jobs er på denne side af Storebælt.

Den særlige River Band tone kommer af at kapelmesteren Torben Lassen har arrangeret de fleste af numrene og at medlemmerne alle spille flere instrumenter så der er stor variation i deres musikalske udtryk.

Besætningen er: Har et lokalt islæt , Hans Leonardo Pedersen og Tobias Leonardo Pedersen.
 
Torben Lassen, på trompet, mundharpe og sang. Hans Leonardo Pedersen på saxofoner, Stefan Ringive på trombone, Karen Sørensen på klaver og vokal, Jørgen Nielsen på bas, Tobias Leonardo Pedersen op trommer.
 
HUSK: Bordbestilling, mad og musik på www.jazzklub.dk eller på Tlf. på 2871 4951, ved bestilling betales for spisningen og musik på konto 6060 5633183, samlet kr. 230,00 for medlemmer, kr. 255,00 for ikke medlemmer.

Spisningen starter kl. 13.00.

Sidste frist for bestilling af mad torsdag den 08. november 

Vær hurtigt ude med din bestilling. Vi har kun mulighed for at have 100 spisende gæster.

Billetter købes på www.jazzklub.dk eller ved døren

Entré kun til musik: kr. 120,00 for medlemmer, kr. 145,00 for ikke medlemmer.

Musikstart kl. 14.00

Dørene åbnes kl. 12.30

God mad – god jazz – god stemning . Jamen kan det blive bedre.

Hjemmeside: www.jazzklub.dk, mail: info@jazzklub.dk

 
 
 
 
 
 
 
 


 
 


 

Kontakt os


Næsteved Jazzklub
Flintevej 1A, Fensmark
4684 Holmegard
Tlf: 40188260
info@jazzklub.dk

Information


Betingelser
Bestyrelse
Banner