Næstved Jazzklub og Hotel Vinhuset byder på julejazz den 25. december kl. 21.00.

Første Juledag fyldes Hotel Vinhuset med glade gæster, som kommer for at få to gode orkestre, samvær med gamle venner og en festlig afslutning på en julefrokost med familien.

Døren åbnes kl. 20.00
 
Doghouse Cats

Vi får besøg af Doghouse Cats. Et ungt orkestre, der spiller dejlig glad jive musik. De kommer syv mand, så lyden er som et big band light, da der er tre blæsere. De leverer noget af det mest dansevenlige musik på den danske scene.

Orkestret rummer flere medlemmer der synger, så man bliver både udsat for smægtende ballader og festlig korsang. Der mangler intet.

Orkestret har besøgt jazzklubben flere gange – og det er hver gang blevet et festfyrværkeri af glade numre og god stemning, fremført med nerve og intensitet.

Selvom forsangeren normalt kommer med hat og seler kan vi love at det ikke går op i hat og briller.

René Tüxen and The Pixy Band

I Baren vil Rene Tüxen and his Pixy band underholde. Jazzklubben har nogle få traditioner og en af dem er at Rene spiller i baren og det har han gjort siden 1982.

De første mange år var det som solopianist, men efterhånden er bandet blevet udbygget med rytmegruppe, sangerinder og ikke mindst Rasmus Velling på sax.

Det er et orkester med gode lokale rødder, så det tæller Christian Wolff på bas og Steen Christensen på trommer. Anita Jensen har sunget med orkestret de sidste år og har tilført en meget glad og medrivende stemning.

Repertoiret er meget bredt, gående fra gode gamle svingklassikere til perler fra dansk og udenlandsk underholdningsmusik. Tidligere var Baren der man søgte til, når man skulle sidde lidt i fred og ro og snakke, men nu er det der, der er mest proppet med mennesker.

Hotel Vinhuset

Byens gode gamle fine hotel sikrer igen i år rammerne for en herlig fest. Vi begynder kl. 21, men da mange har udtrykt at de synes vi sluttede lidt for tidligt har vi i år udvidet spilletiden til kl. 01.

Billetterne kan købes i Hotel Vinhusets reception eller på www.sj-billetten.dk. eller på www.jazzklub.dk.

Entre: kr. 200,00 for medlemmer og kr. 225,00 for ikke medlemmer.

Vi ses på Hotel Vinhuset.

Næstved Jazzklub.


Kontakt os


Næsteved Jazzklub
Flintevej 1A, Fensmark
4684 Holmegard
Tlf: 40188260
info@jazzklub.dk

Information


Betingelser
Bestyrelse
Banner