Leonardo

 
 

SOMMERJAZZ I KARREBÆKSMINDE

Lørdag den 22. juli 2017, på Hotel Smålandshavet i Tårnstue.

Det er en tradition at Næstved Jazzklub henlægger et arrangement til sommerlandet Karrebæksminde.

Næstved Jazzklub har i samarbejde med Hotel Smålandshavet, skabt rammerne for årets bedste sommerfest.

 Leonardo Pedersens Jazzkapel
 
Vort lokale jazzkoryfæ Leonard Pedersen, har indvilget i at kaste glans over Jazzklubbens altid dejlige arrangement på Hotel Smålandshavet i Karrebæksminde. Han kommer ikke alene, men har medbragt sit 11 mand store Jazzkapel, og så kan det jo ikke blive meget flottere.

Hotel Smålandshavet serverer en kæmpe buffet – og bliver den blot lige så god, som den har været de foregående år, så bliver den mageløs. Spisningen begynder kl. 19.00.

Kl. 21.00 går orkestret på. Leonardo har lovet, at det bliver swingede dansemusik, og det kan nævnes, at hotellet allerede nu har bestilt nyt slidlag til dansegulvet.

Kapellet har indenfor de sidste år oplevet en fantastisk revival, hvor mange af koncerterne har været for yngre swingdansere.

På scenen tæller Kapellet 11 musikere og sangerinden Ane Kramme.

Publikum kan se frem en jazzoplevelse med et afvekslende repertoire af fede swingnumre, saftig blues og følsomme ballader.

Musik der lige ligger til højre fod.

 

HUSK: Bestil mad på www.jazzklub.dk eller på Tlf. på 2871 4951, ved bestilling betales for spisningen og musik på konto 6060 5633183, samlet kr. 330,- for medlemmer, kr. 355,- ikke medlemmer

Vær hurtigt ude med din bordbestilling. Mange har allerede reserveret bord. Vi har kun mulighed for at have 125 spisende gæster.

Billetter købes på www.jazzklub.dk eller www.sj-billetten.dk.

Det skal anbefales at købe i god tid inden den 19.07.2017, hvor det elektroniske salg stopper. Hvis der er pladser, kan billetter til musikken også købes ved døren. Entré: kr. 150,- medlemmer, kr. 175,- ikke medlemmer

Dørene åbnes kl. 18.30.

God sommer – god mad – god jazz – god stemning - . Jamen kan det blive bedre.

Hjemmeside: www.jazzklub.dk, forsalg: www.sjbilletten.dk

Musik eksempel : https://www.youtube.com/watch?v=ZskT89DG2bA

 
 

Kontakt os


Næsteved Jazzklub
Flintevej 1A, Fensmark
4684 Holmegard
Tlf: 40188260
info@jazzklub.dk

Information


Betingelser
Bestyrelse
Banner